top of page

STUDIO

BEbyme

"WHEN YOU TOUCH ONE THING WITH DEEP AWARENESS 

YOU TOUCH EVERYTHING."

-  Thich Nhat Hahn   -

STUDIO BE werd in 2016 opgericht. Een stage veranderde voor ik het wist in een vaste opdracht en STUDIO BE by me werd een feit.

By me dat ben ik... 

Mijn naam is Angélique Boset en ik heet je graag welkom op deze website in mijn virtuele studio.  Natuurlijk heeft STUDIO BE een locatie, maar niet als een reguliere yogastudio, waar je wekelijks lessen kunt volgen. Wel geef ik vanuit STUDIO BE van tijd tot tijd retreats, maar COVID 19 heeft ervoor gezorgd dat dit op de lange baan geschoven is. 

Maar je kunt "me" wel vinden:. online en live bij diverse yogascholen en opleidingsinstituten. 

In 2016 startte ik als yogadocente, bewegings-, en orthomoleculair voedingscoach en webdesigner en verdeelde ik de gedurende de week mijn aandacht over deze twee uitersten; die, verbonden door de yoga, als yin en yang in beweging, voortdurend creatieve energie vrijmaakten.​..

 

Inmiddels geef ik nog maar weinig vaste lessen en heb ik mij verder ontwikkeld tot Yoga Teacher Trainer en Yogatherapeut.  Waarbij mijn focus ligt op Yin Yoga, Qi Gong, MFR en Fascia.

Yoga is voor mij een leefwijze, ik kan me geen dag zonder yoga voorstellen, dat geldt ook voor creatieve processen. Het voelt heerlijk als ik ideeën tot uiting kan laten komen.

Met ontwerpen ben ik inmiddels gestopt, maar creativiteit komt nog altijd van pas bij het ontwikkelen van workshops en opleidingen. Achter de schermen werk ik aan mijn grootste droom het schrijven van een boek en Yinstar een holistische yogamodule voor vrouwen.

Beweging en cultuur hebben altijd een grote rol in mijn leven gespeeld; naast het VWO volgde ik de Vooropleiding Dansacademie Rotterdam, gevolgd door Rechten en Kunst- en Cultuurwetenschappen aan de EUR.

 

Een whiplash en langdurige ziekte brachten yoga op mijn pad en bespoedigde mijn herstel zo, dat er een wens ontstond anderen ook kennis te laten maken met yoga. Het werd het begin van een never ending story....

Yoga laat energie weer vrij stromen en helpt mij de beste versie van mezelf te zijn; houdt mij in balans en leert me verbinden met en luisteren naar mijn lichaam.

 

Die verbondenheid probeer ik ook in mijn yogalessen te laten voelen. Je lichaam, energie en geest zijn één geheel en jij bent zelf onderdeel van een groter geheel. Als een microkosmos in de macrokosmos. Verbonden met elkaar, in het mogen ontvangen en geven. Je bent onderdeel van de natuur en wanneer je leeft volgens jouw natuur, zul je veel meer balans in je leven ervaren. Dat wil niet zeggen dat er altijd balans zal zijn. Niets is altijd in balans er is altijd voor- en tegenspoed, maar het helpt je wel sneller terug te veren, dan wanneer je tegen je natuur in gaat. Iets wat ik zelf ook heb moeten ervaren. Je kunt beter meebewegen dan tegen de stroming in gaan. 

Iets wat ik tijdens mijn lessen en workshops ook graag benadruk is: "Luister naar jouw unieke lichaam in het moment, in het nu en vergelijk je met niemand anders! Iedere dag is anders, je bent zelf iedere dag anders en ieder mens is anders! " Zoals Paul Grilley zegt: "Same, same but different” 

 

Al zolang ik me herinner maak ik mensen graag blij. Tijdens het creëren, geven van yogalessen en workshops, ervaar ik blijheid, verbinding, balans en energie in het moment. Iets wat ik graag doorgeef aan iedereen om mij heen..…  

Uitgeleerd raak ik nooit. Inmiddels heb ik meer dan 1000 uur aan teachertrainingen gevolgd, ben ik  E-RYT®500 en YACEP geregistreerd docent en werkzaam als yogatherapeut. Maar dat wil niet zeggen dat mijn ontdekkingsreis gestopt is. 

 

Voortdurend volg ik opleidingen om me te blijven ontwikkelen, nieuwe inzichten te verwerven en deze weer door te kunnen geven aan mijn studenten en de mensen om mij heen....

WAAR JE "ME" KUNT VINDEN:

Als invaldocent  @yoga-vidya.nl  Rotterdam (yinles) 

Voor workshops zie www.yoga-vidya.nl/workshops

TRAININGEN EN OPLEIDINGEN:

Pure Energy Yoga als guest teacher trainer bij de MFR module en de basis en verdiepingsmodule.

YAN Yoga Academie Nederland   waarvoor ik in 2022 een holistische anatomie module ontwikkelde

Yoga Vidya Rotterdam sinds september 2021 als teacher trainer voor de yin module die ik voor hen ontwikkelde.

Aalo Yoga Academie als teachertrainer bij de Yinmodules 1, 2 en 3

PRIVÉLESSEN EN WORKSHOPS OP LOCATIE:

Ben je geïnteresseerd in een privéles, yogatherapie of workshop op locatie. Neem gerust contact op via: info@studiobe.nl  en ik antwoord je binnen een paar werkdagen.

bottom of page